Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Telecom WesTrade Telecom
Delen | WesTrade Telecom Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Onze doelstelling

Een toppositie in de markt

Doelstellingen

 
WesTrade wil op een verantwoorde wijze een duurzame en winstgevende groei realiseren die het concern een plaats geeft in de top van de bedrijfstakken, waarin het concern actief is. 

Belangrijkste randvoorwaarde bij het realiseren van deze doelstellingen en strategie is het creëren van 'vrijheid in verbondenheid'. De vrijheid wordt vormgegeven door het ondernemerschap zo laag mogelijk in de organisatie te leggen onder toepassing van het daarbij behorende besturingsmodel.

Door in een netwerk van samenwerkingsverbanden en met meer samenhang te opereren, streeft WesTrade naar een toppositie in de strategisch relevante marktsegmenten en naar selectieve expansie. 
 
Hierbij gelden als uitgangspunten het bieden van een inspirerende werkomgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  
 
Omdat we met deze strategie nog buiten de gebaande paden lopen, en ons onderscheiden van de concurrentie, bieden we een uitdagende werkomgeving. Want het blijft ondanks alle techniek mensenwerk: WesTrade bestaat uiteindelijk uit haar medewerkers.
 
Onze mensen leveren vanuit de kernwaarden betrokken, uitgesproken en daadkrachtig een zichtbare en zinvolle individuele bijdrage aan de realisatie van de strategie. Onze mensen kunnen trots zijn op hun prestaties die waarde opleveren voor klanten, aandeelhouders, investeerders en leveranciers.