Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Telecom WesTrade Telecom
Delen | WesTrade Telecom Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Onze geschiedenis

Vanaf het eerste moment

Geschiedenis

 
WesTrade Telecom is opgericht in 1994 en heeft de complete ontwikkeling van mobiele communicatie vanaf het eerste moment meegemaakt. Nadat de NMT-netwerken werden vervangen voor GSM begon WesTrade Telecom met het wereldwijd verkopen van mobiele telefoons en accesoires. Het hoofddoel was het opbouwen van een netwerk van leveranciers en afnemers met wie wij succesvol konden samenwerken.

Het verhaal van WesTrade Telecom geeft aan hoe de wereldwijde telecommunicatiemarkt gegroeid is. De competitieve mobiele industrie heeft de laatste twee decennia een revolutie ondergaan waarin een constante toename in de technologische mogelijkheden en de vraag naar nieuwe producten te zien is geweest.
 
Tegenwoordig zijn mobiele telefoons meer geavanceerd dan ooit. Wereldwijd ervaren mensen de voordelen van mobiele communicatie en de mogelijkheid om de GSM te gebruiken als volwaardige fotocamera of personal computer. In een wereld waarin ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, biedt de mobiele telefoon de kans op een stapje voorsprong. De markt van wereldwijde communicatie kent geen grenzen. Nu de wereld kleiner wordt en internationaal reizen en zakendoen de norm, vormt mobiele communicatie op wereldwijd niveau de nieuwe standaard.

WesTrade Telecom werkt nu nog steeds nauw samen met verschillende partners die de dynamische geschiedenis van de telecommunicatie samen delen.