Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Telecom WesTrade Telecom
Delen | WesTrade Telecom Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

WesTrade Telecom?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


WesTrade Telecom is een groothandel in mobiele telefoons opgericht in 1994. De kernactiviteit is de import/export van mobiele telefoons, tablets en accessoires. Hiernaast verkopen we ook andere producten zoals digitale camera´s en navigatieproducten.
 
Als Nederlandse firma doen wij zaken over de gehele wereld. Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare, vaste handelspartner voor bedrijven uit Azië, Europa, het Midden Oosten, Afrika en de Verenigde Staten.
 
Het aangaan van een langdurige samenwerking is één van onze kernwaarden. Wederzijdse winstgevendheid, eerlijke handel en loyaliteit is wat men van deze organisatie kunt verwachten.
 
Alle grote merken zoals Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG en Motorola bevinden zich in onze portfolio. Natuurlijk kan niemand tegenwoordig de kracht van merken als HTC, Apple en Blackberry nog ontkennen. De huidige generatie toestellen bieden nieuwe mogelijkheden tot communiceren en flexibel werken waardoor zij in de nabije toekomst op toenemende aandacht kunnen rekenen.

Naast de directe verkoop van fysieke voorraden in variërende aantallen, biedt WesTrade mogelijkheden om toestellen van diverse merken te forecasten.