Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Telecom WesTrade Telecom
Delen | WesTrade Telecom Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Onze organisatie

Transparant en helder

Organisatie

 
WesTrade heeft een hele transparante structuur zoals in het onderstaande organogram is te zien.
 
 
WesTrade heeft een concernstructuur die bestaat uit verschillende werkmaatschappijen. Deze worden benaderd als zelfstandig opererende bedrijven.
 
Binnen de door de WesTrade gestelde bedrijfsdoelstellingen is het management van de werkmaatschappijen zelf resultaatverantwoordelijk.
 
Dit betekent dus dat zij een grote mate van keuzevrijheid heeft in het realiseren van de individuele bedrijfsdoelstellingen. Door het management van de werkmaatschappij wordt direct gerapporteerd aan de directie van WesTrade Holding B.V.
 
Gezamenlijk worden de individuele bedrijfsdoelstellingen bepaald en vertaald in het te voeren werkmaatschappijbeleid. Gezamenlijk worden ook de voorwaarden gecreëerd die door hun samenhang en afstemming zullen zorgen voor realisatie van de bepaalde bedrijfsdoelstellingen.
Onze medewerkers werken elke dag om onze posities in de verschillende sectoren te handhaven en verder uit te bouwen. 
 
 
WesTrade Holding
WesTrade Holding is de houdstermaatschappij en voert de directie over de verschillende werkmaatschappijen. In de loop der jaren zijn meerdere dochterondernemingen in de vorm van besloten vennootschappen (BV’s) opgericht.
 
WesTrade Beheer
WesTrade Beheer is opgericht in 1994 en is het overkoepelende orgaan van de verschillende WesTrade werkmaatschappijen. WesTrade Beheer rapporteert direct aan de directie van WesTrade Holding.
 
WesTrade Telecom
WesTrade Telecom is een groothandel in mobiele telefoons. De kernactiviteit is de import/export van mobiele telefoons, accessoires en tablets. Alle grote merken zoals Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG en Motorola bevinden zich in de portfolio. Naast de directe verkoop van fysieke voorraden in variërende aantallen, biedt WesTrade Telecom ook mogelijkheden om toestellen van diverse merken te forecasten.
 
WesTrade Electronics
WesTrade Electronics is zoals de naam al doet vermoeden een groothandel in elektronica. De kernactiviteit is de import/export van elektronica waarbij de focus ligt op game consoles, game consoles, camera's, memory cards en diverse multimedia producten. Ook WesTrade Electronics heeft vaste handelspartners in alle delen van de wereld.
 
WesTrade Optical
WesTrade Optical is een internationaal marktleidende organisatie met specialistische kennis van glasvezeloplossingen voor diverse applicaties.
WesTrade Optical is onder andere gespecialiseerd in het installeren van glasvezel waaronder FTTB (Fiber To The Building), FTTD (Fiber To The Desk) en FTTH (Fiber To The Home).
Naast installatie en levering van een breed scala aan glasvezeltoepassingen hebben zij hun expertise verbreed naar de installatie van diverse kopertoepassingen.
 
WesTrade Stables
WesTrade Stables koopt en verkoopt wereldwijd dressuurpaarden in verschillende leeftijden, niveaus en disciplines. Alle paarden worden geselecteerd op exterieur, bloedlijn, atletische bewegingen en karakter. Met een uitgebreid netwerk van fokkers, handelsstallen, trainers en professionele ruiters vind u bij WesTrade Stables altijd het juiste paard.
 
WesTrade Properties
WesTrade Properties is actief in de koop en verkoop van nationale en internationale vastgoedobjecten en voert alle activiteiten in eigen beheer uit. WesTrade Properties investeert in huurwoningen, resorts en commercieel vastgoed met langjarige huurcontracten waarbij bewust voor een beperkt risicoprofiel is gekozen. Hierdoor kunnen zij instaan voor kwaliteit en snel inspelen op alle marktontwikkelingen.
 
WesTrade e-Commerce
WesTrade e-Commerce ontwikkelt content management systemen en webapplicaties voor eigen beheer om daarmee online verkoopactiviteiten te realiseren via affiliate marketing.
Daarbij maken zij gebruik van de grenzeloze mogelijkheden die e-commerce kan bieden. Met de juiste zoekmachinemarketingstrategie zorgen zij voor een optimale vindbaarheid van hun producten om zodoende maximaal rendement uit hun applicaties te halen.